“Ik wil de ruimte krijgen om dingen te leren”, Robin 22 jaar.

YOUNG CAPITAL
Met vacatures voor studenten, starters en Young Professionals is YoungCapital de schakel tussen jongeren en bedrijven. OneTwentyone werkt als kwalitatief onderzoeker intensief samen met de marketingafdeling om constant op de hoogte te blijven van de wensen en behoeften van jongeren als het gaat om werk en persoonlijke ontwikkeling; wat we vervolgens vertalen naar commerciële en relationele kansen.

YoungCapital vindt het daarnaast ook belangrijk om als Jongerenexpert werkgevers te informeren in Nederland en daarbuiten over jongeren.

Inmiddels hebben we samen een onderzoek voor de Recruitment Guide 2019 afgerond, een kwalitatief onderzoek om het concept YoungCapital NEXT aan te scherpen, een concept uitgedacht om de feedback van kandidaten op een gestructureerde manier te verkrijgen en te vertalen in concrete adviezen. Ook deden wij een energieke Research Sprint die heel veel inzichten heeft gegeven mbt contentstrategie, online, PR en dienst- en productontwikkeling.

Robin vertelde in de gesprekken die ik voerde met jongeren dat het hem om twee dingen gaat: vertrouwen krijgen van het bedrijf. Een werkgever die hem positief benaderd. Door vertrouwen krijgt hij de ruimte om dingen te leren. Hij wil begeleid worden door een enthousiaste en ervaren baas. Die hem zijn eigen weg laat zoeken, maar wel tips geeft om nog beter te worden.

Onderzoeksmethodes: focusgroepen, diepte-interviews, polls sociale media, research sprint, onderzoekssprint. Voor meer methodes bekijk onze onderzoeksmenukaart. Wij helpen u graag met het zoeken van de juiste vorm van onderzoek.