MEER WETEN OVER ONETWENTYONE, JONGERENONDERZOEK OF BEHOEFTE AAN EEN VRIJBLIJVEND GESPREK?

OneTwentyone Jongerenonderzoek
Paulien Kreutzer
06-17844015
paulien@onetwentyone.nl
btw-id NL001958255B96

OneTwentyone Jongerenonderzoek werkt in Moma & C0 in Amsterdam en hier zijn laagdrempelige onderzoeksruimtes. Onderzoek op locatie (bijvoorbeeld op een school) is soms veel handiger en makkelijker. Dus dat is ook mogelijk.

Privacy Statement (AVG)
OneTwentyone vindt het belangrijk om netjes om te gaan met uw gegevens en die van kinderen, jongeren en ouders die meedoen aan ons onderzoek. Wij hebben daarom een privacy statement opgesteld. Hier kunt u die lezen.

BENT U MARKETEER OF (COMMUNICATIE-) ADVISEUR?
Werkt u als marketeer of (communicatie-) adviseur en wilt u ook iets met of voor jongeren doen voor uw merk of product? Onderzoek en co-creatie zorgt niet alleen voor inzichten maar ook voor meer betrokkenheid van de doelgroep.

OP ZOEK NAAR EEN GASTDOCENT?
Bent docent in het hoger onderwijs en moeten uw studenten onderzoek uitvoeren tijdens de studie? In een lesuur vertel ik de basis van goed onderzoek, deel ik tips en valkuilen op basis van echte cases. Het motiveert studenten erg om het verhaal uit de praktijk te horen.

WIL JE MEEDOEN AAN ONDERZOEK?
Ben je een kind of jongere, ouder of leerkracht en lijkt het je leuk om mee te doen aan een van mijn onderzoeken? Meld je dan aan door een mail met je contactgegevens te sturen naar panel@onetwentyone.nl of volg OneTwentyone op Twitter @OneTwentyone_p

GA JE AFSTUDEREN MET JONGERENONDERZOEK?
Ben je student en moet je een afstudeeronderzoek doen en heb je als doelgroep kinderen of jongeren? Je mag altijd bellen of mailen als je behoefte hebt aan een ervaren sparringspartner. Sterre en Sammy gingen je voor.

Voor mijn scriptie wilde ik met interviews de belevingswereld van kinderen achterhalen. Dit is gelukt met de hulp van Paulien!”

“Paulien heeft mij super geholpen met mijn afstudeeronderzoek. Ik heb een uitgebreid interview mogen doen, waar ik erg veel aan heb gehad.”